logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Vilsteren in Vilsteren

Begrijp de huizenprijzen in Vilsteren Ommen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Vilsteren Ommen

Vilsteren is een wijk in de plaats Vilsteren binnen de gemeente Ommen. Deze wijk telt volgens het CBS 380 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vilsteren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 423.190 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 423.190
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Vilsteren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vilsteren is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vilsteren moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vilsteren.

Woningen recent verkocht in Vilsteren

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vilsteren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vilsteren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vilsteren. Een eengezinswoning in Vilsteren komt het meest (47%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vilsteren

In Vilsteren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vilsteren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vilsteren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Vilsteren

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Vilsteren vergeleken met de Ommen en Nederland.

Huizenprijzen in Vilsteren Ommen

Starterswoningen in Vilsteren Ommen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Vilsteren Ommen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vilsteren Ommen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Vilsteren Ommen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Vilsteren Ommen

Wil je een huis kopen in Vilsteren Ommen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vilsteren Ommen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vilsteren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vilsteren.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Vilsteren Ommen.

Bekijk alle koopwoningen in Vilsteren Ommen. Zoek je huurwoning in Vilsteren Ommen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Vilsteren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vilsteren is 2.972 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.289 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Vilsteren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vilsteren vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Vilsteren

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Vilsteren? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Vilsteren

Kern Vilsteren Buurtschap Vilsteren