logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Valburg

Begrijp de huizenprijzen in Valburg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Valburg

Valburg is een plaats in de gemeente Overbetuwe. Deze plaats telt volgens het CBS 48.707 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Valburg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 510.872 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 510.872
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Valburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Valburg is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Valburg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Valburg.

Woningen recent verkocht in Valburg

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Valburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Valburg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Valburg. Een eengezinswoning in Valburg komt het meest (64%) voor. Daarna komt een galerijflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Valburg

In Valburg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Valburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Valburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Valburg

Starterswoningen in Valburg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Valburg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Valburg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Valburg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Valburg

Wil je een huis kopen in Valburg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Valburg . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Valburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Valburg.

Bekijk alle koopwoningen in Valburg. Zoek je huurwoning in Valburg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Valburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Valburg is 3.369 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (3.366 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Valburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Valburg vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Valburg

Valburg bestaat uit 19 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.