De Huizenmarkt in Valburg (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Valburg

Woningmarkt Valburg

Valburg is een plaats in de gemeente Overbetuwe. Deze plaats telt volgens het CBS 47.490 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Valburg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 535.512 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 535.512
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Valburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Valburg is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Valburg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Valburg.

Woningen recent verkocht in Valburg

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Valburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Valburg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Valburg. Een eengezinswoning in Valburg komt het meest (64%) voor. Daarna komt een galerijflat met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Valburg

In Valburg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Valburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Valburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Valburg
Binnenring: Nederland

Valburg waar ligt dat?

Woningen te koop Valburg

Wil je een huis kopen in Valburg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Valburg . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Valburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Valburg.

Bekijk hier alle koopwoningen in Valburg. Zoek je huurwoning in Valburg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Valburg

Starterswoningen in Valburg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Valburg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Valburg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Valburg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Valburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Valburg is 3.297 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.086 euro).

Leeftijden Valburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Valburg vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Valburg

Valburg bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.