logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Andelst in Andelst

Begrijp de huizenprijzen in Andelst Overbetuwe met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Andelst Overbetuwe

Andelst is een wijk in de plaats Andelst binnen de gemeente Overbetuwe. Deze wijk telt volgens het CBS 1.715 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Andelst. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 512.569 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 512.569
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Andelst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Andelst is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Andelst kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Andelst

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Andelst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Andelst.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Andelst. Een eengezinswoning in Andelst komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Andelst

In Andelst wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Andelst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Andelst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Andelst Overbetuwe

Starterswoningen in Andelst Overbetuwe zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Andelst Overbetuwe zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Andelst Overbetuwe zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Andelst Overbetuwe? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Andelst Overbetuwe

Wil je een huis kopen in Andelst Overbetuwe? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Andelst Overbetuwe . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Andelst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Andelst.

Bekijk alle koopwoningen in Andelst Overbetuwe. Zoek je huurwoning in Andelst Overbetuwe? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Andelst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Andelst is 3.531 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Andelst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Andelst vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Andelst

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Andelst? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Andelst

Wolferen Bedrijventerrein Andelst Oost Buitengebied Andelst De Schalm Kern Andelst