logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Valburg in Valburg

Begrijp de huizenprijzen in Valburg Overbetuwe met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Valburg Overbetuwe

Valburg is een wijk in de plaats Valburg binnen de gemeente Overbetuwe. Deze wijk telt volgens het CBS 2.020 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Valburg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 376.202 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 376.202
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Valburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Valburg is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Valburg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Valburg.

Woningen recent verkocht in Valburg

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Valburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Valburg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Valburg. Een eengezinswoning in Valburg komt het meest (64%) voor. Daarna komt een galerijflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Valburg

In Valburg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Valburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Valburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Valburg Overbetuwe

Starterswoningen in Valburg Overbetuwe zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Valburg Overbetuwe zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Valburg Overbetuwe zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Valburg Overbetuwe? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Valburg Overbetuwe

Wil je een huis kopen in Valburg Overbetuwe? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Valburg Overbetuwe . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Valburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Valburg.

Bekijk alle koopwoningen in Valburg Overbetuwe. Zoek je huurwoning in Valburg Overbetuwe? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Valburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Valburg is 3.346 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Valburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Valburg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Valburg

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Valburg? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Valburg

Buitengebied Valburg Zuid Molenzicht Buitengebied Homoet De Weem Buitengebied De Meilanden Kern Valburg