logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Buitengebied Heteren in Heteren

Begrijp de huizenprijzen in Buitengebied Heteren Overbetuwe met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Buitengebied Heteren Overbetuwe

Buitengebied Heteren is een wijk in de plaats Heteren binnen de gemeente Overbetuwe. Deze wijk telt volgens het CBS 325 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Heteren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 172.257 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 172.257
Percentage gezinnen met kinderen 26%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Heteren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Heteren is 98 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied Heteren kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Heteren

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Heteren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Heteren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Heteren. Een woonboerderij in Buitengebied Heteren komt het meest (53%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Heteren

In Buitengebied Heteren wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitengebied Heteren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitengebied Heteren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Buitengebied Heteren Overbetuwe

Starterswoningen in Buitengebied Heteren Overbetuwe zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Heteren Overbetuwe zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Heteren Overbetuwe zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Buitengebied Heteren Overbetuwe? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Buitengebied Heteren Overbetuwe

Wil je een huis kopen in Buitengebied Heteren Overbetuwe? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Heteren Overbetuwe . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Heteren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Heteren.

Bekijk alle koopwoningen in Buitengebied Heteren Overbetuwe. Zoek je huurwoning in Buitengebied Heteren Overbetuwe? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Buitengebied Heteren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Heteren is 3.444 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Buitengebied Heteren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Heteren vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Buitengebied Heteren

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Buitengebied Heteren? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Buitengebied Heteren

Uiterwaarden Heteren Buitengebied Heteren Boterhoek-Weerbroek Buitengebied Heteren Uylenburg