logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Slijk-Ewijk in Slijk-Ewijk

Begrijp de huizenprijzen in Slijk-Ewijk Overbetuwe met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Slijk-Ewijk Overbetuwe

Slijk-Ewijk is een wijk in de plaats Slijk-Ewijk binnen de gemeente Overbetuwe. Deze wijk telt volgens het CBS 495 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Slijk-Ewijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.182.813 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 1.182.813
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Slijk-Ewijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Slijk-Ewijk is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Slijk-Ewijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Slijk-Ewijk

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Slijk-Ewijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Slijk-Ewijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Slijk-Ewijk. Een eengezinswoning in Slijk-Ewijk komt het meest (48%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Slijk-Ewijk

In Slijk-Ewijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Slijk-Ewijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Slijk-Ewijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Slijk-Ewijk Overbetuwe

Starterswoningen in Slijk-Ewijk Overbetuwe zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Slijk-Ewijk Overbetuwe zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Slijk-Ewijk Overbetuwe zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Slijk-Ewijk Overbetuwe? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Slijk-Ewijk Overbetuwe

Wil je een huis kopen in Slijk-Ewijk Overbetuwe? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Slijk-Ewijk Overbetuwe . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Slijk-Ewijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Slijk-Ewijk.

Bekijk alle koopwoningen in Slijk-Ewijk Overbetuwe. Zoek je huurwoning in Slijk-Ewijk Overbetuwe? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Slijk-Ewijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Slijk-Ewijk is 2.564 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Slijk-Ewijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Slijk-Ewijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Slijk-Ewijk

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Slijk-Ewijk? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Slijk-Ewijk

Loenen Kern Slijk-Ewijk Uiterwaarden Loenense butenpolder Buitengebied de Danenberg