logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Hemmen in Hemmen

Begrijp de huizenprijzen in Hemmen Overbetuwe met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hemmen Overbetuwe

Hemmen is een wijk in de plaats Hemmen binnen de gemeente Overbetuwe. Deze wijk telt volgens het CBS 175 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hemmen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 501.250 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 501.250
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Hemmen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hemmen is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hemmen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hemmen.

Woningen recent verkocht in Hemmen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hemmen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hemmen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Hemmen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hemmen. Een woonboerderij in Hemmen komt het meest (67%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hemmen

In Hemmen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hemmen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hemmen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hemmen Overbetuwe

Starterswoningen in Hemmen Overbetuwe zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hemmen Overbetuwe zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hemmen Overbetuwe zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hemmen Overbetuwe? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hemmen Overbetuwe

Wil je een huis kopen in Hemmen Overbetuwe? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hemmen Overbetuwe . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hemmen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hemmen.

Bekijk alle koopwoningen in Hemmen Overbetuwe. Zoek je huurwoning in Hemmen Overbetuwe? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hemmen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hemmen is 2.982 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hemmen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hemmen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Hemmen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Hemmen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Hemmen

Kern Hemmen Buitengebied Hemmen