Alle woningmarktinfo Elst in Overbetuwe

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Elst

Een eerste blik op Elst

Elst is een wijk in de gemeente Overbetuwe. Deze wijk telt volgens het CBS 22.025 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Elst. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 413.296 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 413.296
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Elst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Elst is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Elst moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Elst.

Woningen recent verkocht in Elst

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Elst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Elst.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Elst. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Elst

In Elst wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Elst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Elst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Elst
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Elst

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Elst vergeleken met de Overbetuwe en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Elst waar ligt dat?

Woningen te koop in Elst

Wil je een huis kopen in Elst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Elst . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Elst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Elst.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Elst.

Zoek je huurwoning in Elst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Elst.

Huizenprijzen in Elst

Starterswoningen in Elst zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Elst zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Elst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Elst? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Elst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Elst is 2.969 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.767 euro).

Leeftijden Elst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Elst vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Elst

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Elst? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Elst

Elst-Noordwest Elst-Zuidwest Elst-Noordoost Elst-Zuidoost Verspreide huizen Homoet Westeraam Verspreide huizen poldergebied ten westen van spoorlijn