logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Esteraam in Elst

Begrijp de huizenprijzen in Esteraam Overbetuwe met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Esteraam Overbetuwe

Esteraam is een wijk in de plaats Elst binnen de gemeente Overbetuwe. Deze wijk telt volgens het CBS 7.065 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Esteraam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 629.153 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 20
Gemiddelde vraagprijs € 629.153
Percentage gezinnen met kinderen 60%

Verkoopduur woningen in Esteraam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Esteraam is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Esteraam moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Esteraam.

Woningen recent verkocht in Esteraam

Er zijn recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Esteraam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Esteraam.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Esteraam. Een eengezinswoning in Esteraam komt het meest (89%) voor. Daarna komt een herenhuis met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Esteraam

In Esteraam wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Esteraam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Esteraam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Esteraam Overbetuwe

Starterswoningen in Esteraam Overbetuwe zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Esteraam Overbetuwe zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Esteraam Overbetuwe zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Esteraam Overbetuwe? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Esteraam Overbetuwe

Wil je een huis kopen in Esteraam Overbetuwe? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Esteraam Overbetuwe . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Esteraam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Esteraam.

Bekijk alle koopwoningen in Esteraam Overbetuwe. Zoek je huurwoning in Esteraam Overbetuwe? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Esteraam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Esteraam is 4.069 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Esteraam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Esteraam vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Esteraam

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Esteraam? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Esteraam

Westeraam, Centrale zone Lingebuurt Vierslag Groenoord Lanenbuurt