logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Randwijk in Randwijk

Begrijp de huizenprijzen in Randwijk Overbetuwe met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Randwijk Overbetuwe

Randwijk is een wijk in de plaats Randwijk binnen de gemeente Overbetuwe. Deze wijk telt volgens het CBS 1.460 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Randwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 547.635 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 547.635
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Randwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Randwijk is 56 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Randwijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Randwijk

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Randwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Randwijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Randwijk. Een eengezinswoning in Randwijk komt het meest (69%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Randwijk

In Randwijk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Randwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Randwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Randwijk Overbetuwe

Starterswoningen in Randwijk Overbetuwe zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Randwijk Overbetuwe zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Randwijk Overbetuwe zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Randwijk Overbetuwe? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Randwijk Overbetuwe

Wil je een huis kopen in Randwijk Overbetuwe? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Randwijk Overbetuwe . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Randwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Randwijk.

Bekijk alle koopwoningen in Randwijk Overbetuwe. Zoek je huurwoning in Randwijk Overbetuwe? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Randwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Randwijk is 3.232 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Randwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Randwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Randwijk

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Randwijk? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Randwijk

Kern Randwijk Buitengebied Randwijk Indoornik Buitengebied Lakemond Uiterwaarden Randwijk