logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Kern Heteren in Heteren

Begrijp de huizenprijzen in Kern Heteren Overbetuwe met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kern Heteren Overbetuwe

Kern Heteren is een wijk in de plaats Heteren binnen de gemeente Overbetuwe. Deze wijk telt volgens het CBS 4.725 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 31 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Heteren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 422.268 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 31
Gemiddelde vraagprijs € 422.268
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Kern Heteren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kern Heteren is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kern Heteren moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kern Heteren.

Woningen recent verkocht in Kern Heteren

Er zijn recent 31 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Heteren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kern Heteren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kern Heteren. Een eengezinswoning in Kern Heteren komt het meest (87%) voor. Daarna komt een herenhuis met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kern Heteren

In Kern Heteren wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kern Heteren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kern Heteren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kern Heteren Overbetuwe

Starterswoningen in Kern Heteren Overbetuwe zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kern Heteren Overbetuwe zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kern Heteren Overbetuwe zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kern Heteren Overbetuwe? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kern Heteren Overbetuwe

Wil je een huis kopen in Kern Heteren Overbetuwe? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kern Heteren Overbetuwe . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kern Heteren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kern Heteren.

Bekijk alle koopwoningen in Kern Heteren Overbetuwe. Zoek je huurwoning in Kern Heteren Overbetuwe? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kern Heteren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kern Heteren is 3.176 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kern Heteren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kern Heteren vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Kern Heteren

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Kern Heteren? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Kern Heteren

Poort van Midden-Gelderland Zuid (Heterenkum) Liefkenshoek Poort van Midden-Gelderland Noord 1/2/3 De Haantjes-Vogelbuurt Omg. Julianaweg Kern Heteren Melkweide