logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt De Aam in Elst

Begrijp de huizenprijzen in De Aam Overbetuwe met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in De Aam Overbetuwe

De Aam is een wijk in de plaats Elst binnen de gemeente Overbetuwe. Deze wijk telt volgens het CBS 130 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Aam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 387.709 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 387.709
Percentage gezinnen met kinderen 19%

Verkoopduur woningen in De Aam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Aam is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Aam moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Aam.

Woningen recent verkocht in De Aam

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Aam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Aam.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in De Aam. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Aam. Een eengezinswoning in De Aam komt het meest (30%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 30% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Aam

In De Aam wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Aam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Aam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers De Aam

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van De Aam vergeleken met de Overbetuwe en Nederland.

Huizenprijzen in De Aam Overbetuwe

Starterswoningen in De Aam Overbetuwe zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Aam Overbetuwe zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Aam Overbetuwe zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in De Aam Overbetuwe? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop De Aam Overbetuwe

Wil je een huis kopen in De Aam Overbetuwe? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Aam Overbetuwe . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Aam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Aam.

Er staan momenteel geen woningen te koop in De Aam Overbetuwe.

Bekijk alle koopwoningen in De Aam Overbetuwe. Zoek je huurwoning in De Aam Overbetuwe? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in De Aam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Aam is 3.618 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.442 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden De Aam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Aam vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in De Aam

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in De Aam? Ontdek ook de buurten binnen de wijk De Aam

Hemmen Merm De Aam Verspreide huizen Hemmen