logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nijeveen

Begrijp de huizenprijzen in Nijeveen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nijeveen

Nijeveen is een plaats in de gemeente Meppel. Deze plaats telt volgens het CBS 35.464 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijeveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 508.963 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 19
Gemiddelde vraagprijs € 508.963
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Nijeveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nijeveen is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nijeveen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nijeveen

Er zijn recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijeveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nijeveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nijeveen. Een eengezinswoning in Nijeveen komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nijeveen

In Nijeveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nijeveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nijeveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nijeveen

Starterswoningen in Nijeveen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nijeveen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nijeveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nijeveen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nijeveen

Wil je een huis kopen in Nijeveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nijeveen . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nijeveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nijeveen.

Bekijk alle koopwoningen in Nijeveen. Zoek je huurwoning in Nijeveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nijeveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nijeveen is 3.280 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.145 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nijeveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nijeveen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nijeveen

Nijeveen bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.