Huizenprijzen en de huizenmarkt in Meppel

Begrijp de huizenprijzen in Meppel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Meppel

Meppel is een plaats in de gemeente Meppel. Deze plaats telt volgens het CBS 33.345 inwoners. Momenteel staan er 74 woningen te koop en zijn er recent 123 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meppel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 398.837 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 74
Woningen recent verkocht 123
Gemiddelde vraagprijs € 398.837
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Meppel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Meppel is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Meppel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Meppel.

Woningen recent verkocht in Meppel

Er zijn recent 123 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meppel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Meppel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Meppel. Een eengezinswoning in Meppel komt het meest (61%) voor. Daarna komt een galerijflat met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Meppel

In Meppel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Meppel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Meppel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Meppel

Starterswoningen in Meppel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Meppel zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Meppel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Meppel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Meppel

Wil je een huis kopen in Meppel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Meppel . Er staan momenteel 74 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Meppel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Meppel.

Bekijk alle koopwoningen in Meppel. Zoek je huurwoning in Meppel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Meppel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Meppel is 3.232 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.106 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Meppel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Meppel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Meppel

Meppel bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.