logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Herveld

Begrijp de huizenprijzen in Herveld met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Herveld

Herveld is een plaats in de gemeente Overbetuwe. Deze plaats telt volgens het CBS 48.707 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Herveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 473.332 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 19
Gemiddelde vraagprijs € 473.332
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Herveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Herveld is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Herveld kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Herveld

Er zijn recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Herveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Herveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Herveld. Een eengezinswoning in Herveld komt het meest (60%) voor. Daarna komt een galerijflat met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Herveld

In Herveld wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Herveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Herveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Herveld

Starterswoningen in Herveld zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Herveld zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Herveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Herveld? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Herveld

Wil je een huis kopen in Herveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Herveld . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Herveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Herveld.

Bekijk alle koopwoningen in Herveld. Zoek je huurwoning in Herveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Herveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Herveld is 3.441 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.335 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Herveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Herveld vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Herveld

Herveld bestaat uit 19 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.