De Huizenmarkt in Herveld (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Herveld

Woningmarkt Herveld

Herveld is een plaats in de gemeente Overbetuwe. Deze plaats telt volgens het CBS 47.490 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 36 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Herveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 470.228 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 36
Gemiddelde vraagprijs € 470.228
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Herveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Herveld is 50 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Herveld kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Herveld

Er zijn recent 36 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Herveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Herveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Herveld. Een eengezinswoning in Herveld komt het meest (59%) voor. Daarna komt een galerijflat met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Herveld

In Herveld wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Herveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Herveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Herveld
Binnenring: Nederland

Herveld waar ligt dat?

Woningen te koop Herveld

Wil je een huis kopen in Herveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Herveld . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Herveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Herveld.

Bekijk hier alle koopwoningen in Herveld. Zoek je huurwoning in Herveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Herveld

Starterswoningen in Herveld zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Herveld zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Herveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Herveld? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Herveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Herveld is 3.310 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.888 euro).

Leeftijden Herveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Herveld vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Herveld

Herveld bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.