logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hemmen

Begrijp de huizenprijzen in Hemmen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hemmen

Hemmen is een plaats in de gemeente Overbetuwe. Deze plaats telt volgens het CBS 48.707 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hemmen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 490.036 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 490.036
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Hemmen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hemmen is 6 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hemmen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hemmen.

Woningen recent verkocht in Hemmen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hemmen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hemmen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Hemmen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hemmen. Een woonboerderij in Hemmen komt het meest (57%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hemmen

In Hemmen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hemmen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hemmen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hemmen

Starterswoningen in Hemmen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hemmen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hemmen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hemmen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hemmen

Wil je een huis kopen in Hemmen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hemmen . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hemmen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hemmen.

Bekijk alle koopwoningen in Hemmen. Zoek je huurwoning in Hemmen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hemmen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hemmen is 3.010 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.549 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hemmen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hemmen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hemmen

Hemmen bestaat uit 19 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.