De Huizenmarkt in Hemmen (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hemmen

Woningmarkt Hemmen

Hemmen is een plaats in de gemeente Overbetuwe. Deze plaats telt volgens het CBS 47.490 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hemmen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 441.714 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 441.714
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Hemmen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hemmen is 9 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hemmen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hemmen.

Woningen recent verkocht in Hemmen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hemmen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hemmen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Hemmen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hemmen. Een woonboerderij in Hemmen komt het meest (80%) voor. Daarna komt een villa met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hemmen

In Hemmen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hemmen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hemmen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hemmen
Binnenring: Nederland

Hemmen waar ligt dat?

Woningen te koop Hemmen

Wil je een huis kopen in Hemmen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hemmen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Hemmen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hemmen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hemmen. Zoek je huurwoning in Hemmen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hemmen

Starterswoningen in Hemmen zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hemmen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hemmen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hemmen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hemmen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hemmen is 4.549 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.442 euro).

Leeftijden Hemmen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hemmen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Hemmen

Hemmen bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.