Haren Gn in de gemeente Groningen

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Haren Gn

Een eerste blik op Haren Gn

Haren Gn is een plaats in de gemeente Groningen. Deze plaats telt volgens het CBS 229.955 inwoners. Momenteel staan er 83 woningen te koop en zijn er recent 78 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Haren Gn. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 446.499 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 83
Woningen recent verkocht 78
Gemiddelde vraagprijs € 446.499
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Haren Gn

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Haren Gn is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Haren Gn moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Haren Gn.

Woningen recent verkocht in Haren Gn

Er zijn recent 78 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haren Gn. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Haren Gn.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Haren Gn. Een eengezinswoning in Haren Gn komt het meest (38%) voor. Daarna komt een portiekflat met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Haren Gn

In Haren Gn wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Haren Gn

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Haren Gn (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Haren Gn
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Haren Gn

Wil je een huis kopen in Haren Gn? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Haren Gn. Er staan momenteel 83 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Haren Gn alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Haren Gn.

Huizenprijzen in Haren Gn

Starterswoningen in Haren Gn zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Haren Gn zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Haren Gn zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Haren Gn? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Haren Gn

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Haren Gn is 2.898 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Haren Gn is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Haren Gn

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Haren Gn vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Haren Gn

Haren Gn bestaat uit 19 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen