Huizenprijzen en de huizenmarkt in Haren Gn

Begrijp de huizenprijzen in Haren Gn met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Haren Gn

Haren Gn is een plaats in de gemeente Groningen. Deze plaats telt volgens het CBS 229.955 inwoners. Momenteel staan er 52 woningen te koop en zijn er recent 106 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haren Gn. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 482.240 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 52
Woningen recent verkocht 106
Gemiddelde vraagprijs € 482.240
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Haren Gn

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Haren Gn is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Haren Gn moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Haren Gn.

Woningen recent verkocht in Haren Gn

Er zijn recent 106 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haren Gn. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Haren Gn.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Haren Gn. Een eengezinswoning in Haren Gn komt het meest (44%) voor. Daarna komt een portiekflat met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Haren Gn

In Haren Gn wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Haren Gn

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Haren Gn (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Haren Gn

Starterswoningen in Haren Gn zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Haren Gn zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Haren Gn zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Haren Gn? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Haren Gn

Wil je een huis kopen in Haren Gn? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Haren Gn . Er staan momenteel 52 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Haren Gn alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Haren Gn.

Bekijk alle koopwoningen in Haren Gn. Zoek je huurwoning in Haren Gn? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Haren Gn

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Haren Gn is 3.562 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.403 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Haren Gn

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Haren Gn vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Haren Gn

Haren Gn bestaat uit 19 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.