De Huizenmarkt in De Meern (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in De Meern

Woningmarkt De Meern

De Meern is een plaats in de gemeente Utrecht. Deze plaats telt volgens het CBS 354.430 inwoners. Momenteel staan er 60 woningen te koop en zijn er recent 144 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Meern. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 527.081 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 60
Woningen recent verkocht 144
Gemiddelde vraagprijs € 527.081
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in De Meern

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Meern is 12 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Meern moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Meern.

Woningen recent verkocht in De Meern

Er zijn recent 144 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Meern. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Meern.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Meern. Een eengezinswoning in De Meern komt het meest (72%) voor. Daarna komt een portiekflat met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Meern

In De Meern wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Meern

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Meern (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Meern
Binnenring: Nederland

De Meern waar ligt dat?

Woningen te koop De Meern

Wil je een huis kopen in De Meern? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Meern . Er staan momenteel 60 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Meern alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Meern.

Bekijk hier alle koopwoningen in De Meern. Zoek je huurwoning in De Meern? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in De Meern

Starterswoningen in De Meern zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in De Meern zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Meern zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Meern? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Meern

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Meern is 4.171 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.910 euro).

Leeftijden De Meern

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Meern vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van De Meern

De Meern bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.