Huizenmarkt Zeddam in Zeddam (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Zeddam

Woningmarkt Zeddam

Zeddam is een buurt in de wijk 's-Heerenberg en plaats Zeddam binnen de gemeente Montferland. Deze buurt telt volgens het CBS 14.515 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zeddam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 483.898 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 483.898
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Zeddam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zeddam is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zeddam kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Zeddam

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zeddam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zeddam.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zeddam. Een eengezinswoning in Zeddam komt het meest (73%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zeddam

In Zeddam wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zeddam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zeddam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zeddam
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Zeddam

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Zeddam vergeleken met de Montferland en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Zeddam waar ligt dat?

Woningen te koop Zeddam

Wil je een huis kopen in Zeddam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zeddam . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zeddam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zeddam.

Bekijk hier alle koopwoningen in Zeddam. Zoek je huurwoning in Zeddam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Zeddam

Starterswoningen in Zeddam zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zeddam zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zeddam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zeddam? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zeddam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zeddam is 2.827 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.865 euro).

Leeftijden Zeddam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zeddam vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Zeddam

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Zeddam. De buurt zelf valt binnen de wijk 's-Heerenberg in de gemeente Montferland.

's-Heerenberg 's-Heerenberg, oostelijke uitbreiding Zeddam Azewijn Braamt Stokkum Verspreide huizen Zeddam Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel Verspreide huizen Braamt Verspreide huizen Azewijn Verspreide huizen Stokkum

Alle straten van Zeddam

Zeddam bestaat uit 46 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.