Huizenmarkt Braamt in Braamt (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Braamt

Woningmarkt Braamt

Braamt is een buurt in de wijk 's-Heerenberg en plaats Braamt binnen de gemeente Montferland. Deze buurt telt volgens het CBS 14.515 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Braamt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 422.194 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 422.194
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Braamt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Braamt is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Braamt kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Braamt

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Braamt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Braamt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Braamt. Een eengezinswoning in Braamt komt het meest (91%) voor. Daarna komt een villa met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Braamt

In Braamt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Braamt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Braamt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Braamt
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Braamt

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Braamt vergeleken met de Montferland en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Braamt waar ligt dat?

Woningen te koop Braamt

Wil je een huis kopen in Braamt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Braamt . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Braamt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Braamt.

Bekijk hier alle koopwoningen in Braamt. Zoek je huurwoning in Braamt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Braamt

Starterswoningen in Braamt zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Braamt zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Braamt zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Braamt? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Braamt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Braamt is 2.912 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.875 euro).

Leeftijden Braamt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Braamt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Braamt

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Braamt. De buurt zelf valt binnen de wijk 's-Heerenberg in de gemeente Montferland.

's-Heerenberg 's-Heerenberg, oostelijke uitbreiding Zeddam Azewijn Braamt Stokkum Verspreide huizen Zeddam Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel Verspreide huizen Braamt Verspreide huizen Azewijn Verspreide huizen Stokkum

Alle straten van Braamt

Braamt bestaat uit 15 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.