Huizenmarkt Verspreide huizen Zeddam in Zeddam (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Zeddam

Woningmarkt Verspreide huizen Zeddam

Verspreide huizen Zeddam is een buurt in de wijk 's-Heerenberg en plaats Zeddam binnen de gemeente Montferland. Deze buurt telt volgens het CBS 14.515 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Zeddam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 877.978 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 877.978
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Zeddam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Zeddam is 46 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Zeddam kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Zeddam

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Zeddam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Zeddam.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Zeddam. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Zeddam komt het meest (41%) voor. Daarna komt een landhuis met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Zeddam

In Verspreide huizen Zeddam wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Zeddam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Zeddam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Zeddam
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Zeddam

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Zeddam vergeleken met de Montferland en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Verspreide huizen Zeddam waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Zeddam

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Zeddam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Zeddam . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Zeddam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Zeddam.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Zeddam. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Zeddam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Zeddam

Starterswoningen in Verspreide huizen Zeddam zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Zeddam zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Zeddam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Zeddam? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Zeddam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Zeddam is 8.495 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (8.495 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Zeddam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Zeddam vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Zeddam

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Zeddam. De buurt zelf valt binnen de wijk 's-Heerenberg in de gemeente Montferland.

's-Heerenberg 's-Heerenberg, oostelijke uitbreiding Zeddam Azewijn Braamt Stokkum Verspreide huizen Zeddam Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel Verspreide huizen Braamt Verspreide huizen Azewijn Verspreide huizen Stokkum

Alle straten van Verspreide huizen Zeddam

Verspreide huizen Zeddam bestaat uit 8 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.