Huizenmarkt 's-Heerenberg in Kilder (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in 's-Heerenberg

Woningmarkt 's-Heerenberg

's-Heerenberg is een wijk in de plaats Kilder binnen de gemeente Montferland. Deze wijk telt volgens het CBS 14.515 inwoners. Momenteel staan er 52 woningen te koop en zijn er recent 52 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Heerenberg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 500.169 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 52
Woningen recent verkocht 52
Gemiddelde vraagprijs € 500.169
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in 's-Heerenberg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 's-Heerenberg is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 's-Heerenberg kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in 's-Heerenberg

Er zijn recent 52 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Heerenberg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 's-Heerenberg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 's-Heerenberg. Een eengezinswoning in 's-Heerenberg komt het meest (66%) voor. Daarna komt een portiekflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling 's-Heerenberg

In 's-Heerenberg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 's-Heerenberg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 's-Heerenberg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: 's-Heerenberg
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers 's-Heerenberg

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van 's-Heerenberg vergeleken met de Montferland en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

's-Heerenberg waar ligt dat?

Woningen te koop 's-Heerenberg

Wil je een huis kopen in 's-Heerenberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 's-Heerenberg . Er staan momenteel 52 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 's-Heerenberg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 's-Heerenberg.

Bekijk hier alle koopwoningen in 's-Heerenberg. Zoek je huurwoning in 's-Heerenberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in 's-Heerenberg

Starterswoningen in 's-Heerenberg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in 's-Heerenberg zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 's-Heerenberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in 's-Heerenberg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs 's-Heerenberg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 's-Heerenberg is 2.897 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.530 euro).

Leeftijden 's-Heerenberg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 's-Heerenberg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in 's-Heerenberg

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in 's-Heerenberg? Ontdek ook de buurten binnen de wijk 's-Heerenberg

's-Heerenberg 's-Heerenberg, oostelijke uitbreiding Zeddam Azewijn Braamt Stokkum Verspreide huizen Zeddam Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel Verspreide huizen Braamt Verspreide huizen Azewijn Verspreide huizen Stokkum