Huizenmarkt 's-Heerenberg in 's-Heerenberg (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in 's-Heerenberg

Woningmarkt 's-Heerenberg

's-Heerenberg is een buurt in de wijk 's-Heerenberg en plaats 's-Heerenberg binnen de gemeente Montferland. Deze buurt telt volgens het CBS 14.515 inwoners. Momenteel staan er 18 woningen te koop en zijn er recent 38 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Heerenberg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 399.878 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 18
Woningen recent verkocht 38
Gemiddelde vraagprijs € 399.878
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in 's-Heerenberg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 's-Heerenberg is 50 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 's-Heerenberg kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in 's-Heerenberg

Er zijn recent 38 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Heerenberg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 's-Heerenberg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 's-Heerenberg. Een eengezinswoning in 's-Heerenberg komt het meest (50%) voor. Daarna komt een portiekflat met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling 's-Heerenberg

In 's-Heerenberg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 's-Heerenberg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 's-Heerenberg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: 's-Heerenberg
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers 's-Heerenberg

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van 's-Heerenberg vergeleken met de Montferland en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

's-Heerenberg waar ligt dat?

Woningen te koop 's-Heerenberg

Wil je een huis kopen in 's-Heerenberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 's-Heerenberg . Er staan momenteel 18 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 's-Heerenberg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 's-Heerenberg.

Bekijk hier alle koopwoningen in 's-Heerenberg. Zoek je huurwoning in 's-Heerenberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in 's-Heerenberg

Starterswoningen in 's-Heerenberg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in 's-Heerenberg zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 's-Heerenberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in 's-Heerenberg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs 's-Heerenberg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 's-Heerenberg is 2.566 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.638 euro).

Leeftijden 's-Heerenberg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 's-Heerenberg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom 's-Heerenberg

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom 's-Heerenberg. De buurt zelf valt binnen de wijk 's-Heerenberg in de gemeente Montferland.

's-Heerenberg 's-Heerenberg, oostelijke uitbreiding Zeddam Azewijn Braamt Stokkum Verspreide huizen Zeddam Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel Verspreide huizen Braamt Verspreide huizen Azewijn Verspreide huizen Stokkum

Alle straten van 's-Heerenberg

's-Heerenberg bestaat uit 96 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.