logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt 's-Heerenberg in 's-Heerenberg

Begrijp de huizenprijzen in 's-Heerenberg Montferland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in 's-Heerenberg Montferland

's-Heerenberg is een buurt in de wijk 's-Heerenberg en plaats 's-Heerenberg binnen de gemeente Montferland. Deze buurt telt volgens het CBS 15.160 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 68 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Heerenberg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 384.867 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 68
Gemiddelde vraagprijs € 384.867
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in 's-Heerenberg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 's-Heerenberg is 52 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 's-Heerenberg kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in 's-Heerenberg

Er zijn recent 68 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Heerenberg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 's-Heerenberg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 's-Heerenberg. Een eengezinswoning in 's-Heerenberg komt het meest (51%) voor. Daarna komt een portiekflat met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling 's-Heerenberg

In 's-Heerenberg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 's-Heerenberg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 's-Heerenberg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers 's-Heerenberg

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van 's-Heerenberg vergeleken met de Montferland en Nederland.

Huizenprijzen in 's-Heerenberg Montferland

Starterswoningen in 's-Heerenberg Montferland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in 's-Heerenberg Montferland zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 's-Heerenberg Montferland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in 's-Heerenberg Montferland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop 's-Heerenberg Montferland

Wil je een huis kopen in 's-Heerenberg Montferland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 's-Heerenberg Montferland . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 's-Heerenberg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 's-Heerenberg.

Bekijk alle koopwoningen in 's-Heerenberg Montferland. Zoek je huurwoning in 's-Heerenberg Montferland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in 's-Heerenberg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 's-Heerenberg is 2.658 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.723 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden 's-Heerenberg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 's-Heerenberg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom 's-Heerenberg

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom 's-Heerenberg. De buurt zelf valt binnen de wijk 's-Heerenberg in de gemeente Montferland.

's-Heerenberg 's-Heerenberg, oostelijke uitbreiding Zeddam Azewijn Braamt Stokkum Verspreide huizen Zeddam Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel Verspreide huizen Braamt Verspreide huizen Azewijn Verspreide huizen Stokkum

Alle straten van 's-Heerenberg

's-Heerenberg bestaat uit 96 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.