De Huizenmarkt in Zeddam (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Zeddam

Woningmarkt Zeddam

Zeddam is een plaats in de gemeente Montferland. Deze plaats telt volgens het CBS 35.635 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zeddam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 555.937 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 19
Gemiddelde vraagprijs € 555.937
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Zeddam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zeddam is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zeddam kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Zeddam

Er zijn recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zeddam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zeddam.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zeddam. Een eengezinswoning in Zeddam komt het meest (71%) voor. Daarna komt een villa met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zeddam

In Zeddam wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zeddam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zeddam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zeddam
Binnenring: Nederland

Zeddam waar ligt dat?

Woningen te koop Zeddam

Wil je een huis kopen in Zeddam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zeddam . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zeddam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zeddam.

Bekijk hier alle koopwoningen in Zeddam. Zoek je huurwoning in Zeddam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Zeddam

Starterswoningen in Zeddam zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zeddam zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zeddam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zeddam? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zeddam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zeddam is 2.818 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.839 euro).

Leeftijden Zeddam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zeddam vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Zeddam

Zeddam bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.