Alle woningmarktinfo Zeddam in gemeente Montferland

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Zeddam

Een eerste blik op Zeddam

Zeddam is een plaats in de gemeente Montferland. Deze plaats telt volgens het CBS 35.635 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zeddam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 561.607 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 561.607
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Zeddam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zeddam is 43 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zeddam kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Zeddam

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zeddam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zeddam.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zeddam. Een eengezinswoning in Zeddam komt het meest (71%) voor. Daarna komt een villa met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zeddam

In Zeddam wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Zeddam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Zeddam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zeddam
Binnenring: Nederland

Zeddam waar ligt dat?

Woningen te koop in Zeddam

Wil je een huis kopen in Zeddam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zeddam . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zeddam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zeddam.

Zoek je huurwoning in Zeddam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Zeddam.

Huizenprijzen in Zeddam

Starterswoningen in Zeddam zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zeddam zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zeddam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zeddam? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zeddam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zeddam is 3.325 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.724 euro).

Leeftijden Zeddam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zeddam vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Zeddam

Zeddam bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.