logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen Stokkum in Stokkum

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen Stokkum Montferland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen Stokkum Montferland

Verspreide huizen Stokkum is een buurt in de wijk 's-Heerenberg en plaats Stokkum binnen de gemeente Montferland. Deze buurt telt volgens het CBS 15.160 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Stokkum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.348.570 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 1.348.570
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Stokkum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Stokkum is 127 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Stokkum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Stokkum

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Stokkum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Stokkum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Stokkum. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Stokkum komt het meest (48%) voor. Daarna komt een landhuis met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Stokkum

In Verspreide huizen Stokkum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Stokkum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Stokkum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Stokkum

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Stokkum vergeleken met de Montferland en Nederland.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Stokkum Montferland

Starterswoningen in Verspreide huizen Stokkum Montferland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Stokkum Montferland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Stokkum Montferland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Verspreide huizen Stokkum Montferland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Verspreide huizen Stokkum Montferland

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Stokkum Montferland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Stokkum Montferland . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Stokkum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Stokkum.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen Stokkum Montferland. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Stokkum Montferland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen Stokkum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Stokkum is 4.746 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (4.690 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen Stokkum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Stokkum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Stokkum

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Stokkum. De buurt zelf valt binnen de wijk 's-Heerenberg in de gemeente Montferland.

's-Heerenberg 's-Heerenberg, oostelijke uitbreiding Zeddam Azewijn Braamt Stokkum Verspreide huizen Zeddam Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel Verspreide huizen Braamt Verspreide huizen Azewijn Verspreide huizen Stokkum

Alle straten van Verspreide huizen Stokkum

Verspreide huizen Stokkum bestaat uit 18 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.