Huizenmarkt Verspreide huizen Braamt in Kilder (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Braamt

Woningmarkt Verspreide huizen Braamt

Verspreide huizen Braamt is een buurt in de wijk 's-Heerenberg en plaats Kilder binnen de gemeente Montferland. Deze buurt telt volgens het CBS 14.515 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Braamt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 904.445 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 904.445
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Braamt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Braamt is 62 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Braamt kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Braamt

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Braamt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Braamt.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Braamt. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Braamt. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Braamt komt het meest (51%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Braamt

In Verspreide huizen Braamt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Braamt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Braamt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Braamt
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Braamt

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Braamt vergeleken met de Montferland en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Verspreide huizen Braamt waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Braamt

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Braamt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Braamt . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Braamt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Braamt.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Braamt. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Braamt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Braamt

Starterswoningen in Verspreide huizen Braamt zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Braamt zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Braamt zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Braamt? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Braamt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Braamt is 5.111 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.379 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Braamt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Braamt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Braamt

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Braamt. De buurt zelf valt binnen de wijk 's-Heerenberg in de gemeente Montferland.

's-Heerenberg 's-Heerenberg, oostelijke uitbreiding Zeddam Azewijn Braamt Stokkum Verspreide huizen Zeddam Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel Verspreide huizen Braamt Verspreide huizen Azewijn Verspreide huizen Stokkum

Alle straten van Verspreide huizen Braamt

Verspreide huizen Braamt bestaat uit 35 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.