Huizenmarkt Azewijn in Azewijn (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Azewijn

Woningmarkt Azewijn

Azewijn is een buurt in de wijk 's-Heerenberg en plaats Azewijn binnen de gemeente Montferland. Deze buurt telt volgens het CBS 14.515 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Azewijn. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 347.971 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 347.971
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Azewijn

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Azewijn is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Azewijn moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Azewijn.

Woningen recent verkocht in Azewijn

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Azewijn. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Azewijn.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Azewijn. Een eengezinswoning in Azewijn komt het meest (71%) voor. Daarna komt een bungalow met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Azewijn

In Azewijn wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Azewijn

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Azewijn (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Azewijn
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Azewijn

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Azewijn vergeleken met de Montferland en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Azewijn waar ligt dat?

Woningen te koop Azewijn

Wil je een huis kopen in Azewijn? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Azewijn . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Azewijn alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Azewijn.

Bekijk hier alle koopwoningen in Azewijn. Zoek je huurwoning in Azewijn? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Azewijn

Starterswoningen in Azewijn zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Azewijn zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Azewijn zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Azewijn? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Azewijn

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Azewijn is 2.945 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.667 euro).

Leeftijden Azewijn

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Azewijn vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Azewijn

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Azewijn. De buurt zelf valt binnen de wijk 's-Heerenberg in de gemeente Montferland.

's-Heerenberg 's-Heerenberg, oostelijke uitbreiding Zeddam Azewijn Braamt Stokkum Verspreide huizen Zeddam Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel Verspreide huizen Braamt Verspreide huizen Azewijn Verspreide huizen Stokkum

Alle straten van Azewijn

Azewijn bestaat uit 18 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.