Alle woningmarktinfo Verspreide huizen Azewijn

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Verspreide huizen Azewijn

Een eerste blik op Verspreide huizen Azewijn

Verspreide huizen Azewijn is een buurt in de gemeente Montferland. Deze buurt telt volgens het CBS 14.515 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Azewijn. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 842.223 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 842.223
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Azewijn

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Azewijn is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Azewijn

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Azewijn. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Azewijn.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Azewijn. Een woonboerderij in Verspreide huizen Azewijn komt het meest (63%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Azewijn

In Verspreide huizen Azewijn wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Verspreide huizen Azewijn

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Verspreide huizen Azewijn (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Azewijn
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Azewijn

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Azewijn vergeleken met de Montferland en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Verspreide huizen Azewijn

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Azewijn? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Azewijn . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Azewijn alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Azewijn.

Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Azewijn? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Verspreide huizen Azewijn.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Azewijn

Starterswoningen in Verspreide huizen Azewijn zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Azewijn zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Azewijn zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Azewijn? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Azewijn

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Azewijn is 4.314 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.072 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Azewijn

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Azewijn vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Azewijn

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Azewijn. De buurt zelf valt binnen de wijk 's-Heerenberg in de gemeente Montferland.

's-Heerenberg 's-Heerenberg, oostelijke uitbreiding Zeddam Azewijn Braamt Stokkum Verspreide huizen Zeddam Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel Verspreide huizen Braamt Verspreide huizen Azewijn Verspreide huizen Stokkum

Alle straten van Verspreide huizen Azewijn

Verspreide huizen Azewijn bestaat uit 20 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen