Huizenmarkt Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel in Zeddam (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel

Woningmarkt Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel

Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel is een buurt in de wijk 's-Heerenberg en plaats Zeddam binnen de gemeente Montferland. Deze buurt telt volgens het CBS 14.515 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 595.607 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 595.607
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel is 59 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel komt het meest (73%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel

In Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel vergeleken met de Montferland en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel

Starterswoningen in Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel is 2.660 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.580 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel. De buurt zelf valt binnen de wijk 's-Heerenberg in de gemeente Montferland.

's-Heerenberg 's-Heerenberg, oostelijke uitbreiding Zeddam Azewijn Braamt Stokkum Verspreide huizen Zeddam Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel Verspreide huizen Braamt Verspreide huizen Azewijn Verspreide huizen Stokkum

Alle straten van Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel

Verspreide huizen Mengelenberg en Lengel bestaat uit 12 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.