Alle woningmarktinfo Gemeente Montferland

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Montferland

Een eerste blik op Montferland

Montferland is een gemeente in de provincie Gelderland. Deze gemeente telt volgens het CBS 35.635 inwoners. Momenteel staan er 93 woningen te koop en zijn er recent 224 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Montferland. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 93
Woningen recent verkocht 224
Gemiddelde vraagprijs € 450.291
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Montferland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Montferland is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Montferland moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Montferland.

Woningen recent verkocht in Montferland

Er zijn recent 224 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Montferland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Montferland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Montferland. Een eengezinswoning in Montferland komt het meest (70%) voor. Daarna komt een portiekflat met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Montferland

In Montferland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Montferland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Montferland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Montferland
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Montferland

Wil je een huis kopen in Montferland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Montferland . Er staan momenteel 93 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Montferland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Montferland.

Zoek je huurwoning in Montferland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Montferland.

Huizenprijzen in Montferland

Starterswoningen in Montferland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Montferland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Montferland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Montferland? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Montferland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Montferland is 2.948 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.432 euro).

Leeftijden Montferland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Montferland vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Montferland

De gemeente Montferland telt 12 plaatsen.

's-Heerenberg Azewijn Beek Braamt Didam Kilder Lengel Loerbeek Stokkum Vethuizen Wijnbergen Zeddam

Alle wijken van Montferland

Montferland bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen