logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Montferland

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Montferland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Montferland

Montferland is een gemeente in de provincie Gelderland. Deze gemeente telt volgens het CBS 36.882 inwoners. Momenteel staan er 50 woningen te koop en zijn er recent 148 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Montferland. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 257.128.

Woningen te koop 50
Woningen recent verkocht 148
Gemiddelde vraagprijs € 470.585
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 257.128
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Montferland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Montferland is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Montferland moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Montferland.

Woningen recent verkocht in Montferland

Er zijn recent 148 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Montferland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Montferland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Montferland. Een eengezinswoning in Montferland komt het meest (71%) voor. Daarna komt een portiekflat met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Montferland

In Montferland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Montferland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Montferland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Montferland

Starterswoningen in gemeente Montferland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Montferland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Montferland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Montferland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Montferland

Wil je een huis kopen in gemeente Montferland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Montferland . Er staan momenteel 50 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Montferland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Montferland.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Montferland. Zoek je huurwoning in gemeente Montferland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Montferland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Montferland is 2.908 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.981 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Montferland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Montferland vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Montferland

De gemeente Montferland telt 12 plaatsen.

's-Heerenberg Azewijn Beek Braamt Didam Kilder Lengel Loerbeek Stokkum Vethuizen Wijnbergen Zeddam

Wijken van Montferland

Montferland bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.