De Huizenmarkt in Stokkum (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Stokkum

Woningmarkt Stokkum

Stokkum is een plaats in de gemeente Montferland. Deze plaats telt volgens het CBS 35.635 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stokkum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.097.558 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 1.097.558
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Stokkum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Stokkum is 88 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Stokkum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Stokkum

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stokkum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Stokkum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Stokkum. Een eengezinswoning in Stokkum komt het meest (70%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Stokkum

In Stokkum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Stokkum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Stokkum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Stokkum
Binnenring: Nederland

Stokkum waar ligt dat?

Woningen te koop Stokkum

Wil je een huis kopen in Stokkum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Stokkum . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Stokkum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Stokkum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Stokkum. Zoek je huurwoning in Stokkum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Stokkum

Starterswoningen in Stokkum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Stokkum zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Stokkum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Stokkum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Stokkum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Stokkum is 4.426 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.900 euro).

Leeftijden Stokkum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Stokkum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Stokkum

Stokkum bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.