Sint-Oedenrode Centrum Zuid

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Sint-Oedenrode Centrum Zuid

Een eerste blik op Sint-Oedenrode Centrum Zuid

Sint-Oedenrode Centrum Zuid is een buurt in de gemeente Meierijstad. Deze buurt telt volgens het CBS 17.985 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Sint-Oedenrode Centrum Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 525.710 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 525.710
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Sint-Oedenrode Centrum Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sint-Oedenrode Centrum Zuid is 51 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sint-Oedenrode Centrum Zuid kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Sint-Oedenrode Centrum Zuid

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint-Oedenrode Centrum Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sint-Oedenrode Centrum Zuid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sint-Oedenrode Centrum Zuid. Een eengezinswoning in Sint-Oedenrode Centrum Zuid komt het meest (84%) voor. Daarna komt een villa met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sint-Oedenrode Centrum Zuid

In Sint-Oedenrode Centrum Zuid wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Sint-Oedenrode Centrum Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Sint-Oedenrode Centrum Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sint-Oedenrode Centrum Zuid
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Sint-Oedenrode Centrum Zuid

Wil je een huis kopen in Sint-Oedenrode Centrum Zuid? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sint-Oedenrode Centrum Zuid . Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sint-Oedenrode Centrum Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sint-Oedenrode Centrum Zuid.

Zoek je huurwoning in Sint-Oedenrode Centrum Zuid? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Sint-Oedenrode Centrum Zuid.

Huizenprijzen in Sint-Oedenrode Centrum Zuid

Starterswoningen in Sint-Oedenrode Centrum Zuid zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sint-Oedenrode Centrum Zuid zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sint-Oedenrode Centrum Zuid zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sint-Oedenrode Centrum Zuid? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sint-Oedenrode Centrum Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sint-Oedenrode Centrum Zuid is 3.254 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.190 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Sint-Oedenrode Centrum Zuid is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Sint-Oedenrode Centrum Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sint-Oedenrode Centrum Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Sint-Oedenrode Centrum Zuid

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Sint-Oedenrode Centrum Zuid. De buurt zelf valt binnen de wijk Sint-Oedenrode in de gemeente Meierijstad.

Armenhoef Boskant Buitengebied Boskant Buitengebied Jekschotse Heide en Everse Buitengebied Nijnsel Buitengebied Olland Buitengebied Rijsingen en Schijndelse Heide Buitengebied Veerse Heide en Koevering Buitengebied Vressel en Zwijnsbergen Cathalijne en Kinderbos Eerschot Heikant en Sluitappel Kienehoef Noord Kienehoef Zuid Nijnsel Olland Sint-Oedenrode Centrum Noord Sint-Oedenrode Centrum Zuid

Alle straten van Sint-Oedenrode Centrum Zuid

Sint-Oedenrode Centrum Zuid bestaat uit 35 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen