logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Sint-Oedenrode

Begrijp de huizenprijzen in Sint-Oedenrode met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Sint-Oedenrode

Sint-Oedenrode is een plaats in de gemeente Meierijstad. Deze plaats telt volgens het CBS 83.715 inwoners. Momenteel staan er 47 woningen te koop en zijn er recent 72 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint-Oedenrode. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 641.014 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 47
Woningen recent verkocht 72
Gemiddelde vraagprijs € 641.014
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Sint-Oedenrode

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sint-Oedenrode is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sint-Oedenrode moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sint-Oedenrode.

Woningen recent verkocht in Sint-Oedenrode

Er zijn recent 72 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint-Oedenrode. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sint-Oedenrode.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sint-Oedenrode. Een eengezinswoning in Sint-Oedenrode komt het meest (73%) voor. Daarna komt een portiekflat met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sint-Oedenrode

In Sint-Oedenrode wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sint-Oedenrode

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sint-Oedenrode (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Sint-Oedenrode

Starterswoningen in Sint-Oedenrode zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Sint-Oedenrode zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sint-Oedenrode zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sint-Oedenrode? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sint-Oedenrode

Wil je een huis kopen in Sint-Oedenrode? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sint-Oedenrode . Er staan momenteel 47 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sint-Oedenrode alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sint-Oedenrode.

Bekijk alle koopwoningen in Sint-Oedenrode. Zoek je huurwoning in Sint-Oedenrode? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sint-Oedenrode

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sint-Oedenrode is 4.011 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.792 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sint-Oedenrode

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sint-Oedenrode vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Sint-Oedenrode

Sint-Oedenrode bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.