Alle woningmarktinfo Sint-Oedenrode in gemeente Meierijstad

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Sint-Oedenrode

Een eerste blik op Sint-Oedenrode

Sint-Oedenrode is een plaats in de gemeente Meierijstad. Deze plaats telt volgens het CBS 56.380 inwoners. Momenteel staan er 49 woningen te koop en zijn er recent 53 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint-Oedenrode. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 598.595 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 49
Woningen recent verkocht 53
Gemiddelde vraagprijs € 598.595
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Sint-Oedenrode

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sint-Oedenrode is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sint-Oedenrode moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sint-Oedenrode.

Woningen recent verkocht in Sint-Oedenrode

Er zijn recent 53 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint-Oedenrode. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sint-Oedenrode.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sint-Oedenrode. Een eengezinswoning in Sint-Oedenrode komt het meest (72%) voor. Daarna komt een portiekflat met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sint-Oedenrode

In Sint-Oedenrode wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Sint-Oedenrode

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Sint-Oedenrode (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sint-Oedenrode
Binnenring: Nederland

Sint-Oedenrode waar ligt dat?

Woningen te koop in Sint-Oedenrode

Wil je een huis kopen in Sint-Oedenrode? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sint-Oedenrode . Er staan momenteel 49 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sint-Oedenrode alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sint-Oedenrode.

Bekijk hier alle koopwoningen in Sint-Oedenrode. Zoek je huurwoning in Sint-Oedenrode? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Sint-Oedenrode

Starterswoningen in Sint-Oedenrode zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Sint-Oedenrode zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sint-Oedenrode zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sint-Oedenrode? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sint-Oedenrode

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sint-Oedenrode is 3.682 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (3.676 euro).

Leeftijden Sint-Oedenrode

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sint-Oedenrode vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Sint-Oedenrode

Sint-Oedenrode bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.