Alle woningmarktinfo Buitengebied Boskant

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Buitengebied Boskant

Een eerste blik op Buitengebied Boskant

Buitengebied Boskant is een buurt in de gemeente Meierijstad. Deze buurt telt volgens het CBS 17.985 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorboud in Buitengebied Boskant. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 677.708 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 677.708
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Boskant

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Boskant is 36 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied Boskant moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Buitengebied Boskant.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Boskant

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Boskant. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Boskant.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Boskant. Een woonboerderij in Buitengebied Boskant komt het meest (46%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 43% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Boskant

In Buitengebied Boskant wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Buitengebied Boskant

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Buitengebied Boskant (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Buitengebied Boskant
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Buitengebied Boskant

Wil je een huis kopen in Buitengebied Boskant? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Boskant . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Boskant alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Boskant.

Zoek je huurwoning in Buitengebied Boskant? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Buitengebied Boskant.

Huizenprijzen in Buitengebied Boskant

Starterswoningen in Buitengebied Boskant zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Boskant zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Boskant zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Buitengebied Boskant? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Buitengebied Boskant

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Boskant is 4.175 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.381 euro).

Leeftijden Buitengebied Boskant

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Boskant vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Buitengebied Boskant

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Buitengebied Boskant. De buurt zelf valt binnen de wijk Sint-Oedenrode in de gemeente Meierijstad.

Armenhoef Boskant Buitengebied Boskant Buitengebied Jekschotse Heide en Everse Buitengebied Nijnsel Buitengebied Olland Buitengebied Rijsingen en Schijndelse Heide Buitengebied Veerse Heide en Koevering Buitengebied Vressel en Zwijnsbergen Cathalijne en Kinderbos Eerschot Heikant en Sluitappel Kienehoef Noord Kienehoef Zuid Nijnsel Olland Sint-Oedenrode Centrum Noord Sint-Oedenrode Centrum Zuid

Alle straten van Buitengebied Boskant

Buitengebied Boskant bestaat uit 34 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen