Huizenmarkt Sint-Oedenrode in Sint-Oedenrode (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Sint-Oedenrode

Woningmarkt Sint-Oedenrode

Sint-Oedenrode is een wijk in de plaats Sint-Oedenrode binnen de gemeente Meierijstad. Deze wijk telt volgens het CBS 17.985 inwoners. Momenteel staan er 55 woningen te koop en zijn er recent 81 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint-Oedenrode. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 600.188 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 55
Woningen recent verkocht 81
Gemiddelde vraagprijs € 600.188
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Sint-Oedenrode

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sint-Oedenrode is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sint-Oedenrode moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sint-Oedenrode.

Woningen recent verkocht in Sint-Oedenrode

Er zijn recent 81 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint-Oedenrode. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sint-Oedenrode.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sint-Oedenrode. Een eengezinswoning in Sint-Oedenrode komt het meest (72%) voor. Daarna komt een portiekflat met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sint-Oedenrode

In Sint-Oedenrode wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sint-Oedenrode

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sint-Oedenrode (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sint-Oedenrode
Binnenring: Nederland

Sint-Oedenrode waar ligt dat?

Woningen te koop Sint-Oedenrode

Wil je een huis kopen in Sint-Oedenrode? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sint-Oedenrode . Er staan momenteel 55 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sint-Oedenrode alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sint-Oedenrode.

Bekijk hier alle koopwoningen in Sint-Oedenrode. Zoek je huurwoning in Sint-Oedenrode? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Sint-Oedenrode

Starterswoningen in Sint-Oedenrode zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Sint-Oedenrode zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sint-Oedenrode zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sint-Oedenrode? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sint-Oedenrode

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sint-Oedenrode is 3.817 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.652 euro).

Leeftijden Sint-Oedenrode

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sint-Oedenrode vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Sint-Oedenrode

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Sint-Oedenrode? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Sint-Oedenrode

Armenhoef Boskant Buitengebied Boskant Buitengebied Jekschotse Heide en Everse Buitengebied Nijnsel Buitengebied Olland Buitengebied Rijsingen en Schijndelse Heide Buitengebied Veerse Heide en Koevering Buitengebied Vressel en Zwijnsbergen Cathalijne en Kinderbos Eerschot Heikant en Sluitappel Kienehoef Noord Kienehoef Zuid Nijnsel Olland Sint-Oedenrode Centrum Noord Sint-Oedenrode Centrum Zuid