Alle woningmarktinfo Olland

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Olland

Een eerste blik op Olland

Olland is een buurt in de gemeente Meierijstad. Deze buurt telt volgens het CBS 17.985 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Olland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 387.000 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 387.000
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Olland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Olland is 103 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Olland kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Olland

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Olland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Olland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Olland. Een eengezinswoning in Olland komt het meest (92%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Olland

In Olland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Olland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Olland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Olland
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Olland

Wil je een huis kopen in Olland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Olland . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Olland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Olland.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Olland.

Zoek je huurwoning in Olland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Olland.

Huizenprijzen in Olland

Starterswoningen in Olland zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Olland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Olland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Olland? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Olland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Olland is 2.611 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.554 euro).

Leeftijden Olland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Olland vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Olland

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Olland. De buurt zelf valt binnen de wijk Sint-Oedenrode in de gemeente Meierijstad.

Armenhoef Boskant Buitengebied Boskant Buitengebied Jekschotse Heide en Everse Buitengebied Nijnsel Buitengebied Olland Buitengebied Rijsingen en Schijndelse Heide Buitengebied Veerse Heide en Koevering Buitengebied Vressel en Zwijnsbergen Cathalijne en Kinderbos Eerschot Heikant en Sluitappel Kienehoef Noord Kienehoef Zuid Nijnsel Olland Sint-Oedenrode Centrum Noord Sint-Oedenrode Centrum Zuid

Alle straten van Olland

Olland bestaat uit 9 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen