Huizenmarkt Sint-Oedenrode Centrum Noord in Sint-Oedenrode (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Sint-Oedenrode Centrum Noord

Woningmarkt Sint-Oedenrode Centrum Noord

Sint-Oedenrode Centrum Noord is een buurt in de wijk Sint-Oedenrode en plaats Sint-Oedenrode binnen de gemeente Meierijstad. Deze buurt telt volgens het CBS 17.985 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint-Oedenrode Centrum Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 557.153 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 557.153
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Sint-Oedenrode Centrum Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sint-Oedenrode Centrum Noord is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sint-Oedenrode Centrum Noord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sint-Oedenrode Centrum Noord.

Woningen recent verkocht in Sint-Oedenrode Centrum Noord

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint-Oedenrode Centrum Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sint-Oedenrode Centrum Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sint-Oedenrode Centrum Noord. Een portiekflat in Sint-Oedenrode Centrum Noord komt het meest (46%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sint-Oedenrode Centrum Noord

In Sint-Oedenrode Centrum Noord wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sint-Oedenrode Centrum Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sint-Oedenrode Centrum Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sint-Oedenrode Centrum Noord
Binnenring: Nederland

Sint-Oedenrode Centrum Noord waar ligt dat?

Woningen te koop Sint-Oedenrode Centrum Noord

Wil je een huis kopen in Sint-Oedenrode Centrum Noord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sint-Oedenrode Centrum Noord . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sint-Oedenrode Centrum Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sint-Oedenrode Centrum Noord.

Bekijk hier alle koopwoningen in Sint-Oedenrode Centrum Noord. Zoek je huurwoning in Sint-Oedenrode Centrum Noord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Sint-Oedenrode Centrum Noord

Starterswoningen in Sint-Oedenrode Centrum Noord zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Sint-Oedenrode Centrum Noord zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sint-Oedenrode Centrum Noord zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sint-Oedenrode Centrum Noord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sint-Oedenrode Centrum Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sint-Oedenrode Centrum Noord is 4.064 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.124 euro).

Leeftijden Sint-Oedenrode Centrum Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sint-Oedenrode Centrum Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Sint-Oedenrode Centrum Noord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Sint-Oedenrode Centrum Noord. De buurt zelf valt binnen de wijk Sint-Oedenrode in de gemeente Meierijstad.

Armenhoef Boskant Buitengebied Boskant Buitengebied Jekschotse Heide en Everse Buitengebied Nijnsel Buitengebied Olland Buitengebied Rijsingen en Schijndelse Heide Buitengebied Veerse Heide en Koevering Buitengebied Vressel en Zwijnsbergen Cathalijne en Kinderbos Eerschot Heikant en Sluitappel Kienehoef Noord Kienehoef Zuid Nijnsel Olland Sint-Oedenrode Centrum Noord Sint-Oedenrode Centrum Zuid

Alle straten van Sint-Oedenrode Centrum Noord

Sint-Oedenrode Centrum Noord bestaat uit 39 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.