Alle woningmarktinfo Buitengebied Jekschotse Heide en Everse

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Buitengebied Jekschotse Heide en Everse

Een eerste blik op Buitengebied Jekschotse Heide en Everse

Buitengebied Jekschotse Heide en Everse is een buurt in de gemeente Meierijstad. Deze buurt telt volgens het CBS 17.985 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Buitengebied Jekschotse Heide en Everse. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 695.000 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 695.000
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Jekschotse Heide en Everse

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Jekschotse Heide en Everse is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Jekschotse Heide en Everse

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Jekschotse Heide en Everse. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Jekschotse Heide en Everse.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Jekschotse Heide en Everse. Een eengezinswoning in Buitengebied Jekschotse Heide en Everse komt het meest (42%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 42% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Jekschotse Heide en Everse

In Buitengebied Jekschotse Heide en Everse wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Buitengebied Jekschotse Heide en Everse

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Buitengebied Jekschotse Heide en Everse (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Buitengebied Jekschotse Heide en Everse
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Buitengebied Jekschotse Heide en Everse

Wil je een huis kopen in Buitengebied Jekschotse Heide en Everse? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Jekschotse Heide en Everse . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Jekschotse Heide en Everse alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Jekschotse Heide en Everse.

Zoek je huurwoning in Buitengebied Jekschotse Heide en Everse? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Buitengebied Jekschotse Heide en Everse.

Huizenprijzen in Buitengebied Jekschotse Heide en Everse

Starterswoningen in Buitengebied Jekschotse Heide en Everse zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Jekschotse Heide en Everse zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Jekschotse Heide en Everse zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Buitengebied Jekschotse Heide en Everse? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Buitengebied Jekschotse Heide en Everse

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Jekschotse Heide en Everse is 3.481 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.666 euro).

Leeftijden Buitengebied Jekschotse Heide en Everse

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Jekschotse Heide en Everse vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Buitengebied Jekschotse Heide en Everse

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Buitengebied Jekschotse Heide en Everse. De buurt zelf valt binnen de wijk Sint-Oedenrode in de gemeente Meierijstad.

Armenhoef Boskant Buitengebied Boskant Buitengebied Jekschotse Heide en Everse Buitengebied Nijnsel Buitengebied Olland Buitengebied Rijsingen en Schijndelse Heide Buitengebied Veerse Heide en Koevering Buitengebied Vressel en Zwijnsbergen Cathalijne en Kinderbos Eerschot Heikant en Sluitappel Kienehoef Noord Kienehoef Zuid Nijnsel Olland Sint-Oedenrode Centrum Noord Sint-Oedenrode Centrum Zuid

Alle straten van Buitengebied Jekschotse Heide en Everse

Buitengebied Jekschotse Heide en Everse bestaat uit 20 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen