logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Heusden

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Heusden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Heusden

Heusden is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 45.830 inwoners. Momenteel staan er 86 woningen te koop en zijn er recent 241 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heusden. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 343.665.

Woningen te koop 86
Woningen recent verkocht 241
Gemiddelde vraagprijs € 579.816
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 343.665
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Heusden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heusden is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heusden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heusden.

Woningen recent verkocht in Heusden

Er zijn recent 241 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heusden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heusden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heusden. Een eengezinswoning in Heusden komt het meest (72%) voor. Daarna komt een portiekflat met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heusden

In Heusden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heusden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heusden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Heusden

Starterswoningen in gemeente Heusden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Heusden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Heusden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Heusden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Heusden

Wil je een huis kopen in gemeente Heusden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Heusden . Er staan momenteel 86 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heusden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heusden.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Heusden. Zoek je huurwoning in gemeente Heusden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Heusden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heusden is 3.734 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.660 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Heusden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heusden vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Heusden

De gemeente Heusden telt 11 plaatsen.

Doeveren Drunen Elshout Haarsteeg Hedikhuizen Heesbeen Herpt Heusden Nieuwkuijk Oudheusden Vlijmen

Wijken van Heusden

Heusden bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.