Huizenprijzen en de huizenmarkt Haarsteeg in Haarsteeg

Begrijp de huizenprijzen in Haarsteeg Heusden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Haarsteeg Heusden

Haarsteeg is een wijk in de plaats Haarsteeg binnen de gemeente Heusden. Deze wijk telt volgens het CBS 2.150 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haarsteeg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 599.095 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 599.095
Percentage gezinnen met kinderen 45%

Verkoopduur woningen in Haarsteeg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Haarsteeg is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Haarsteeg kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Haarsteeg

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haarsteeg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Haarsteeg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Haarsteeg. Een eengezinswoning in Haarsteeg komt het meest (76%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Haarsteeg

In Haarsteeg wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Haarsteeg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Haarsteeg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Haarsteeg

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Haarsteeg vergeleken met de Heusden en Nederland.

Huizenprijzen in Haarsteeg Heusden

Starterswoningen in Haarsteeg Heusden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Haarsteeg Heusden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Haarsteeg Heusden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Haarsteeg Heusden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Haarsteeg Heusden

Wil je een huis kopen in Haarsteeg Heusden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Haarsteeg Heusden . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Haarsteeg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Haarsteeg.

Bekijk alle koopwoningen in Haarsteeg Heusden. Zoek je huurwoning in Haarsteeg Heusden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Haarsteeg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Haarsteeg is 4.014 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.315 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Haarsteeg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Haarsteeg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Haarsteeg

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Haarsteeg? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Haarsteeg

Haarsteeg