De Huizenmarkt in Doeveren (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Doeveren

Woningmarkt Doeveren

Doeveren is een plaats in de gemeente Heusden. Deze plaats telt volgens het CBS 43.700 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Doeveren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 520.587 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 520.587
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Doeveren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Doeveren is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Doeveren

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Doeveren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Doeveren.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Doeveren. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Doeveren. Een eengezinswoning in Doeveren komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 50% het meest voor.

Gezinssamenstelling Doeveren

In Doeveren wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Doeveren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Doeveren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Doeveren
Binnenring: Nederland

Doeveren waar ligt dat?

Woningen te koop Doeveren

Wil je een huis kopen in Doeveren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Doeveren . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Doeveren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Doeveren.

Bekijk hier alle koopwoningen in Doeveren. Zoek je huurwoning in Doeveren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Doeveren

Starterswoningen in Doeveren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Doeveren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Doeveren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Doeveren? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Doeveren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Doeveren is 3.392 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (3.392 euro).

Leeftijden Doeveren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Doeveren vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Doeveren

Doeveren bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.