logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Doeveren

Begrijp de huizenprijzen in Doeveren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Doeveren

Doeveren is een plaats in de gemeente Heusden. Deze plaats telt volgens het CBS 45.830 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Doeveren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 521.239 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 521.239
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Doeveren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Doeveren is 7 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Doeveren moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Doeveren.

Woningen recent verkocht in Doeveren

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Doeveren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Doeveren.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Doeveren. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Doeveren. Een eengezinswoning in Doeveren komt het meest (67%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Doeveren

In Doeveren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Doeveren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Doeveren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Doeveren

Starterswoningen in Doeveren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Doeveren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Doeveren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Doeveren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Doeveren

Wil je een huis kopen in Doeveren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Doeveren . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Doeveren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Doeveren.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Doeveren.

Bekijk alle koopwoningen in Doeveren. Zoek je huurwoning in Doeveren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Doeveren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Doeveren is 3.464 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.392 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Doeveren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Doeveren vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Doeveren

Doeveren bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.