De Huizenmarkt in Heesbeen (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Heesbeen

Woningmarkt Heesbeen

Heesbeen is een plaats in de gemeente Heusden. Deze plaats telt volgens het CBS 43.700 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heesbeen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 728.491 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 728.491
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Heesbeen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heesbeen is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heesbeen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heesbeen.

Woningen recent verkocht in Heesbeen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heesbeen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heesbeen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Heesbeen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heesbeen. Een eengezinswoning in Heesbeen komt het meest (60%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heesbeen

In Heesbeen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heesbeen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heesbeen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Heesbeen
Binnenring: Nederland

Heesbeen waar ligt dat?

Woningen te koop Heesbeen

Wil je een huis kopen in Heesbeen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heesbeen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heesbeen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heesbeen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Heesbeen. Zoek je huurwoning in Heesbeen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Heesbeen

Starterswoningen in Heesbeen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Heesbeen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heesbeen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Heesbeen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Heesbeen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heesbeen is 4.037 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.098 euro).

Leeftijden Heesbeen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heesbeen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Heesbeen

Heesbeen bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.