Huizenprijzen en de huizenmarkt in Herpt

Begrijp de huizenprijzen in Herpt met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Herpt

Herpt is een plaats in de gemeente Heusden. Deze plaats telt volgens het CBS 43.700 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Herpt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 780.001 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 780.001
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Herpt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Herpt is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Herpt moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Herpt.

Woningen recent verkocht in Herpt

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Herpt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Herpt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Herpt. Een eengezinswoning in Herpt komt het meest (56%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Herpt

In Herpt wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Herpt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Herpt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Herpt

Starterswoningen in Herpt zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Herpt zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Herpt zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Herpt? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Herpt

Wil je een huis kopen in Herpt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Herpt . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Herpt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Herpt.

Bekijk alle koopwoningen in Herpt. Zoek je huurwoning in Herpt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Herpt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Herpt is 3.691 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.755 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Herpt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Herpt vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Herpt

Herpt bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.