De Huizenmarkt in Elshout (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Elshout

Woningmarkt Elshout

Elshout is een plaats in de gemeente Heusden. Deze plaats telt volgens het CBS 43.700 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Elshout. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 564.113 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 564.113
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Elshout

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Elshout is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Elshout moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Elshout.

Woningen recent verkocht in Elshout

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Elshout. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Elshout.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Elshout. Een eengezinswoning in Elshout komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Elshout

In Elshout wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Elshout

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Elshout (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Elshout
Binnenring: Nederland

Elshout waar ligt dat?

Woningen te koop Elshout

Wil je een huis kopen in Elshout? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Elshout . Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Elshout alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Elshout.

Bekijk hier alle koopwoningen in Elshout. Zoek je huurwoning in Elshout? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Elshout

Starterswoningen in Elshout zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Elshout zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Elshout zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Elshout? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Elshout

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Elshout is 3.820 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.773 euro).

Leeftijden Elshout

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Elshout vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Elshout

Elshout bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.