Huizenprijzen en de huizenmarkt Doeveren in Doeveren

Begrijp de huizenprijzen in Doeveren Heusden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Doeveren Heusden

Doeveren is een wijk in de plaats Doeveren binnen de gemeente Heusden. Deze wijk telt volgens het CBS 75 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Doeveren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 521.239 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 521.239
Percentage gezinnen met kinderen 52%

Verkoopduur woningen in Doeveren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Doeveren is 7 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Doeveren moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Doeveren.

Woningen recent verkocht in Doeveren

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Doeveren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Doeveren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Doeveren. Een eengezinswoning in Doeveren komt het meest (67%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Doeveren

In Doeveren wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Doeveren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Doeveren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Doeveren

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Doeveren vergeleken met de Heusden en Nederland.

Huizenprijzen in Doeveren Heusden

Starterswoningen in Doeveren Heusden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Doeveren Heusden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Doeveren Heusden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Doeveren Heusden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Doeveren Heusden

Wil je een huis kopen in Doeveren Heusden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Doeveren Heusden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Doeveren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Doeveren.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Doeveren Heusden.

Bekijk alle koopwoningen in Doeveren Heusden. Zoek je huurwoning in Doeveren Heusden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Doeveren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Doeveren is 3.464 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.392 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Doeveren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Doeveren vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Doeveren

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Doeveren? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Doeveren

Doeveren