Huizenprijzen en de huizenmarkt Drunen in Drunen

Begrijp de huizenprijzen in Drunen Heusden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Drunen Heusden

Drunen is een wijk in de plaats Drunen binnen de gemeente Heusden. Deze wijk telt volgens het CBS 18.255 inwoners. Momenteel staan er 53 woningen te koop en zijn er recent 60 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Drunen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 542.166 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 53
Woningen recent verkocht 60
Gemiddelde vraagprijs € 542.166
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Drunen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Drunen is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Drunen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Drunen.

Woningen recent verkocht in Drunen

Er zijn recent 60 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Drunen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Drunen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Drunen. Een eengezinswoning in Drunen komt het meest (73%) voor. Daarna komt een portiekflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Drunen

In Drunen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Drunen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Drunen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Drunen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Drunen vergeleken met de Heusden en Nederland.

Huizenprijzen in Drunen Heusden

Starterswoningen in Drunen Heusden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Drunen Heusden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Drunen Heusden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Drunen Heusden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Drunen Heusden

Wil je een huis kopen in Drunen Heusden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Drunen Heusden . Er staan momenteel 53 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Drunen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Drunen.

Bekijk alle koopwoningen in Drunen Heusden. Zoek je huurwoning in Drunen Heusden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Drunen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Drunen is 3.593 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.494 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Drunen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Drunen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Drunen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Drunen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Drunen

Braken-West Braken-Oost Centrum Drunen Venne-West Venne-Oost