logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Heusden

Begrijp de huizenprijzen in Heusden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Heusden

Heusden is een plaats in de gemeente Asten. Deze plaats telt volgens het CBS 17.242 inwoners. Momenteel staan er 18 woningen te koop en zijn er recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heusden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 555.615 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 18
Woningen recent verkocht 25
Gemiddelde vraagprijs € 555.615
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Heusden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heusden is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heusden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heusden.

Woningen recent verkocht in Heusden

Er zijn recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heusden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heusden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heusden. Een eengezinswoning in Heusden komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heusden

In Heusden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heusden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heusden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Heusden

Starterswoningen in Heusden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Heusden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heusden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Heusden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Heusden

Wil je een huis kopen in Heusden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heusden . Er staan momenteel 18 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heusden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heusden.

Bekijk alle koopwoningen in Heusden. Zoek je huurwoning in Heusden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Heusden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heusden is 3.156 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.967 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Heusden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heusden vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Heusden

Heusden bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.