De Huizenmarkt in Heusden (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Heusden

Woningmarkt Heusden

Heusden is een plaats in de gemeente Asten. Deze plaats telt volgens het CBS 16.705 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heusden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 544.862 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 544.862
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Heusden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heusden is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heusden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heusden.

Woningen recent verkocht in Heusden

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heusden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heusden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heusden. Een eengezinswoning in Heusden komt het meest (84%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heusden

In Heusden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heusden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heusden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Heusden
Binnenring: Nederland

Heusden waar ligt dat?

Woningen te koop Heusden

Wil je een huis kopen in Heusden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heusden . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heusden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heusden.

Bekijk hier alle koopwoningen in Heusden. Zoek je huurwoning in Heusden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Heusden

Starterswoningen in Heusden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Heusden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heusden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Heusden? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Heusden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heusden is 3.766 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.147 euro).

Leeftijden Heusden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heusden vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Heusden

Heusden bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.