Huizenprijzen en de huizenmarkt Hedikthuizen in Hedikhuizen

Begrijp de huizenprijzen in Hedikthuizen Heusden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hedikthuizen Heusden

Hedikthuizen is een wijk in de plaats Hedikhuizen binnen de gemeente Heusden. Deze wijk telt volgens het CBS 275 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hedikthuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.302.022 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 1.302.022
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Hedikthuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hedikthuizen is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hedikthuizen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hedikthuizen.

Woningen recent verkocht in Hedikthuizen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hedikthuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hedikthuizen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Hedikthuizen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hedikthuizen. Een eengezinswoning in Hedikthuizen komt het meest (53%) voor. Daarna komt een landhuis met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hedikthuizen

In Hedikthuizen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hedikthuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hedikthuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Hedikthuizen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hedikthuizen vergeleken met de Heusden en Nederland.

Huizenprijzen in Hedikthuizen Heusden

Starterswoningen in Hedikthuizen Heusden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hedikthuizen Heusden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hedikthuizen Heusden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hedikthuizen Heusden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hedikthuizen Heusden

Wil je een huis kopen in Hedikthuizen Heusden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hedikthuizen Heusden . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hedikthuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hedikthuizen.

Bekijk alle koopwoningen in Hedikthuizen Heusden. Zoek je huurwoning in Hedikthuizen Heusden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hedikthuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hedikthuizen is 4.595 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (6.069 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hedikthuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hedikthuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Hedikthuizen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Hedikthuizen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Hedikthuizen

Hedikhuizen