Huizenprijzen en de huizenmarkt Elshout in Elshout

Begrijp de huizenprijzen in Elshout Heusden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Elshout Heusden

Elshout is een wijk in de plaats Elshout binnen de gemeente Heusden. Deze wijk telt volgens het CBS 1.690 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Elshout. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 607.091 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 607.091
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Elshout

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Elshout is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Elshout moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Elshout.

Woningen recent verkocht in Elshout

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Elshout. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Elshout.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Elshout. Een eengezinswoning in Elshout komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Elshout

In Elshout wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Elshout

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Elshout (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Elshout

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Elshout vergeleken met de Heusden en Nederland.

Huizenprijzen in Elshout Heusden

Starterswoningen in Elshout Heusden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Elshout Heusden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Elshout Heusden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Elshout Heusden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Elshout Heusden

Wil je een huis kopen in Elshout Heusden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Elshout Heusden . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Elshout alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Elshout.

Bekijk alle koopwoningen in Elshout Heusden. Zoek je huurwoning in Elshout Heusden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Elshout

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Elshout is 3.902 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.664 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Elshout

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Elshout vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Elshout

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Elshout? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Elshout

Elshout