Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hedikhuizen

Begrijp de huizenprijzen in Hedikhuizen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hedikhuizen

Hedikhuizen is een plaats in de gemeente Heusden. Deze plaats telt volgens het CBS 43.700 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hedikhuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.340.539 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 1.340.539
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Hedikhuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hedikhuizen is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hedikhuizen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hedikhuizen.

Woningen recent verkocht in Hedikhuizen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hedikhuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hedikhuizen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hedikhuizen. Een eengezinswoning in Hedikhuizen komt het meest (53%) voor. Daarna komt een landhuis met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hedikhuizen

In Hedikhuizen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hedikhuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hedikhuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hedikhuizen

Starterswoningen in Hedikhuizen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hedikhuizen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hedikhuizen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hedikhuizen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hedikhuizen

Wil je een huis kopen in Hedikhuizen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hedikhuizen . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hedikhuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hedikhuizen.

Bekijk alle koopwoningen in Hedikhuizen. Zoek je huurwoning in Hedikhuizen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hedikhuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hedikhuizen is 5.211 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (6.367 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hedikhuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hedikhuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hedikhuizen

Hedikhuizen bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.